Mikael Nilsson föreläste på säsongens första frukostseminarie


Tisdagens välbesökta frukostseminarium blev väldigt uppskattat. Mikael Nilsson, ordförande i Malmö Redhawks, delade med sig av sina erfarenheter.

Ett drygt 50-tal hörsammade Klubb 1966s kallelse till frukostseminarie i Kristianstads Arena på tisdagen. Förutom välsmakande frukost fick besökarna ta del av Mikael Nilssons föredrag om Malmö Redhawks.

– Kaos är en väldigt strukturerat ord för det som föreningen gick igenom från slutet av 90-talet och en bra bit in på 2000-talet, berättade Mikael Nilsson, men idag ser vi mycket positivt på framtiden. Hjärta, kvalitet och stolthet är ledorden vi jobbar efter.

– Att få möjligheten att från grunden jobba fram en stark klubbkänsla känns väldigt inspirerande. Känslan och engagemanget för vårt varumärke ska vara detsamma genom hela organisationen, från minsta till största insats. Långsiktighet och stabilitet är viktiga ingredienser i dagens tänk.

Tomas Bengtsson

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *